Wat u moet weten voordat u een harsbehandeling boekt

-        Heeft u een droge huid op de benen? Scrub dan uw benen 2 dagen vóór de harsbehandeling zodat het proces makkelijker en sneller zal verlopen.
 
-        Laat de haren groeien tot een lengte tussen 0,5 cm en 1,5 cm
 
-        Breng op de dag van de behandeling geen vette producten aan zoals body cream 
 
-        Gebruikt u medicatie die het bloed en/of de huid verdunnen? Dan is een harsbehandeling af te raden. Bent u net gestopt met deze medicatie? Dan kunt u het beste 3 maanden wachten met een harsbehandeling.
 
-        Bent u zwanger of heeft u uw vrouwelijke periode? Houd er dan rekening mee dat alles een stuk gevoeliger is en kan aanvoelen. Harsen is dan ook af te raden.
 
-        Heeft u een geïrriteerde huid met puistjes en jeuk? Dit kan komen door de haartjes die door willen komen maar daar de toegang niet voor krijgen. Hierbij is het belangrijk dat u uw huid goed blijft insmeren met een rijke body cream en NIET de puistjes uitknijpt maar zelf weg laat ebben. U voorkomt een geïrriteerde huid door regelmatig de huid te scrubben en daarna in te smeren met een body cream.
 
-        Heeft u een allergie voor Azuleen? Laat het mij weten.
 
-        Heeft u nog nooit een deel van uw lichaam laten harsen? Dan kan de huid daarop reageren doormiddel van rode bultjes, die wel vanzelf verdwijnen na een paar dagen, maar omdat de huid niet bekend is met deze handeling zal ze gaan reageren.