Boek meteen uw reservering

Lycon Precision Waxing

De LYCON wax formules zijn door hun kracht en samenstelling uniek in hun soort en hebben reeds grip op haarlengtes vanaf slechts 1 mm! Ongewenste haartjes bij o.a. de bikinilijn, bovenlip, oksels, het torso en de rug van mannen kunnen vanaf deze haarlengte moeiteloos volledig worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid. Het haar blijft wekenlang voor 100% weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren!

Lycon is Marktleider

Lycon waxing is dé elite onder de professionele waxen en is vanuit Australië de wereld aan het veroveren. Deze unieke en geavanceerde methode van ontharen wordt ondertussen al in meer dan 65 landen toegepast.
Alle lycon waxen zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen in combinatie met bijenwax. De toevoeging van heerlijk ruikende, natuurlijke aromatische oliën zorgt ervoor dat de waxen verzorgende eigenschappen hebben en dat ze onweerstaanbaar ruiken. De waxen hebben tijdens het waxen intensief verzorgende eigenschappen voor uw huid.

Voordelen van Lycon:

Geschikt voor een haarlengte vanaf 2 mm
Uiterst zacht voor de huid
Wordt aangebracht op lage temperaturen
Weinig tot geen huidirritaties of roodheid
Verrijkt met essentiële oliën
Onweerstaanbare aromatische geurbelevingen