Massages

Ontspanningsmassages:
Bij mij bent u in goede handen als het gaat om klachten in uw lichaam. Tijdens een ontspanningsmassage heb ik alle handen vrij om u te voorzien van een massage waarbij ik u verlichting kan bieden bij uw klachten. Of u nou de hele dag achter de computer moet zitten of de hele dag mensen aan het verzorgen bent of de bloemetjes buiten zet, ik ben er voor u.
Wel moet u weten dat ik geen fysiotherapeut ben en ik geacht ben om u door te sturen als de klachten mij te ver gaan.

Uiteraard kan een ontspanningsmassage ook gewoon lekker ontspannen blijven waardoor u echt even bij kan komen van alle drukte om u heen.

Er zal worden gemasseerd met Druivenpitolie of Sesamolie. De olie bevat dus geen noten.

Lomi Lomi massage:
Een lomi lomi massage is een “Hawaiiaanse Dans” massage. Dit noemen ze zo omdat de massage met de onderarmen zal worden gegeven waardoor ik steeds heen en weer ga.
Lomi Lomi betekend letterlijk “Diep Water”. Tijdens deze massage zult u het gevoel hebben dat u in de branding ligt waar de golven over u heen glijden. Deze massage is heel ontspannend waarbij weinig druk op de spieren zal worden uitgeoefend.

Hoofdhuidmassage

Een hoofhuidmassage is een openbaring voor mensen die veel te maken krijgen met stress, vermoeidheid, vastzittende emoties, hoofdpijn, migraine ect. 

 

Deze hoofdhuidmassage bevat snelle bewegingen, drukpunten en zachte strijkingen die ervoor zorgen dat de afvalstoffen in het hoofd los komen en daardoor een ontspannend effect geven. Het hoofd, gezicht, decolleté/borst en nek gebied zal tijdens deze massage heerlijk meegenomen worden 

Zwangerschapsmassage

Tijdens deze heerlijke Mommy Time zult u worden gemasseerd op uw zij. Er is overigens een manier om op uw buik te liggen en dat is door uw zwangerschapskussen mee te nemen.

Voor een zwangerschapsmassage komt u pas in aanmerking na 14 weken. Dit is om er zeker van te zijn dat het eitje goed vast ligt in de baarmoeder. 

Voetmassage

Je voeten hebben behoorlijk wat te verduren. Je legt er dagelijks wel heel wat kilometers mee af. Joggend, slenterend, lopend enzovoort. Aan het eind van de dag kunnen ze daardoor behoorlijk moe aanvoelen en ook zijn. Maar, misschien voel je ook daadwerkelijk pijn. Onder je voet of elders in je lichaam: je hoofd, je rug, buik. Misschien heb je allerlei vastzittende emoties. Boosheid, stress, verdriet, angst ect. Die zetten zich immers ongemerkt vast in je lichaam. Weet je dat een voetmassage dan kan helpen om de pijn te verlichten en/of je weer prettiger in je vel te voelen?

Gezichtsmassage 

Moe en uitgeblust? Toe aan vakantie, maar is die nog niet in zicht? Even je hoofd leegmaken? Een gezichtsmassage kan dat als geen ander. Het werkt ontspannend, maar is ook goed tegen verschillende kwaaltjes. Houd er rekening mee dat u zult weggaan met vettig haar en dus geen afspraken hebt na de massage. Deze massage is heerlijk in combinatie met de hoofdhuidmassage.

Hotstone Massage

Een hotstone massage is vooral in de winter maanden een overheerlijke massage die het lichaam doet ontspannen. Door de warmte van de stenen kunnen de spieren beter ontspannen en daardoor de bloedsomloop door de spieren beter laten doorstromen. Hierdoor kunnen afvalstoffen beter afgevoerd worden en ontstaan er minder snel knoopjes.