Wilt u een reservering maken? Dit kunt u het beste via de website, d.m.v. een online reservering doen of mij een e-mail sturen. U kunt mij ook telefonisch bereiken maar omdat ik vaak druk ben, bestaat de kans dat ik niet kan opnemen.


Indien u een afspraak wilt annuleren of verplaatsen, dan hoor ik dit graag minimaal 24 uur van tevoren. Wilt u de behandeling binnen deze 24 uur annuleren, dan word de behandeling in rekening gebracht en zal u het hele bedrag moeten betalen. Ook als u niet komt opdagen zonder dit te melden zal de behandeling in rekening worden gebracht.

Er zijn geen standaard openingstijden verbonden aan mijn salon. Wel kunt u tot max. 21:00 uur een behandeling boeken en ben ik op zondag gesloten.

Gratis Parkeren

Als u de Zilverstein helemaal uit rijd, rijd u gelijk tegen het appartementencomplex waar ik gevestigd ben. U komt dan op een T-splitsing. Ga naar links en dan komt u aan de rechterkant een kleine parkeerplaats tegen.

Contact

Openingstijden

Via Google sta ik van 09:00 tot 21:00 uur open. De openingstijden zijn echter beperkt. Kijk voor de openingstijden naar de dag die u wilt bij een online boeking of stuur mij een bericht via Facebook, mail of telefoon.

Zondag - Gesloten